Kolme viimeistä viisaudenhammastani poistetaan tänään, kaikki kerralla. Alhaalla olikin enää yksi, se olisi leikkauslinjan kohdalla. Ylemmillä toki ei tee mitään ilman alempia, ja ne ovat vaikeat puhdistaakin. Ne on hyvä ottaa näin aikaisin, niin suu ehtii luutua ennen seuraavia toimenpiteitä.

Aika TYKS:iin on ollut tiedossa jo kauan, mutta luulin kyseessä olevan taas jonkin tarkastuksen tai kenties kumppareiden laiton. Vasta viime viikolla tulin sattumoisin erikseen kysyneeksi! No, onneksi kysyin, ehdin hyvin siirtää luonnontieteiden kandidaatin seminaariesitykseni (joka olisi ollut ylihuomenna) ja olen jo varannut kasan viileitä, pehmeitä ruokia kaappiin, kun on peräti kolme poistokohtaa varjeltavana. Yksi mitä tulen tällä kertaa kokeeksi syömään on laihduttajien pirtelöntyyppiset ateriankorvikkeet, tosin minä teen ne veden sijasta rasvaiseen maitoon, koska en tarvitse ruokavaliooni kaloreiden vähentämistä. Maistoin yhtä eilen. Ei käy kateeksi niitä, jotka pyrkivät vain ja ainoastaan noita syömällä johonkin tavoitteeseen! 

Se vähän jännittää, että tajusin, että minultahan otetaan kummaltakin puolelta hampaita eli käytännössä varmaan koko pää on puuduksissa jossain kohtaa. Ellei sitten mene asiat jotenkin toisin kuin silloin, kun ensimmäinen viisuri poistettiin ja puoli päätä puutui. Saa nähdä. Toisaalta, kai ne minut lepäämään pistävät, jos en ole siinä kunnossa, että minut voi pistää ylittämään klinikan edessä olevan suojatien.

Magneettikuvaukseenkin on aika tullut, se on ensi kuussa. Sinne voi kuulemma ottaa oman cd-levyn. Kyllähän nyt vatsanpohjaa kipristää!