Kirjoitan nyt välipäivityksen, vaikka ei ole oikein mitään järisyttävää kerrottavaa. Kaari on ylös vaihdettu muistaakseni kerran viime päivityksen jälkeen. QH mokoma on suussa vieläkin. Hammas numero 1-1 lakkasi aristamasta omia aikojaan, ortodontista vahaa ei kulu edelleenkään, yläkaari leviää edelleen hissukseen. Yksi kaarenvaihtoaika piti siirtää, koska sain hirvittävimmän aftan yli vuoteen, mutta siirretty aika oli onnistunut.

Välillä syödessäni vasemmat kulmahampaat jotenkin nirskahtavat yhteen. Ruoka tarttuu edelleen QH-kojeeseen ja braketteihin, mutta olen tullut aika hyväksi välttämään katastrofaalisia ruokalajeja. Olen todella hidas syömään, mutta se ei haittaa kuin joskus seurassa. 

Elokuussa sentään tulee uutta kerrottavaa. Ensin käyn suuhygienistillä, ihan ajantaisesti viime kertaan nähden, joka oli kaksi vuotta sitten. Sitten saan alaskin braketit ja kaaren, ja toivottavasti QH vihdoin ja viimein poistetaan. Alun perin purentani oli niin ahdas, että alakaaren kanssa yhtäaikaa käytettäväksi suunniteltiin jonkinlaista korotuslevyä, etten joka puraisulla osuisi braketteihin. Nyt kuitenkin yläkaareni on levinnyt niin tilavaksi, ettei sellaista taideta tarvita. 

Toisaalta ihan mukavaa olla näin tylsä potilas.